1 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ DELL INSPIRON 3521 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Το Inspiron 3521 είναι ένας πολύ προσιτός φορητός υπολογιστής, αρκετά αξιόπιστος που μπορεί να καλύψει έναν μέσο χρήστη...
Η τιμή του κυμαίνεται από 300 ως 500 ευρώ. Αν θέλεις έναν τέτοιο υπολογιστή, έχω κάνει την ανάλογη έρευνα για σένα ώστε να κάνεις κατευθείαν την αγορά του στην καλύτερη τιμή... και να τον χαρείς. Το laptop βγαίνει με επεξεργαστή Intel Celeron και Intel Pentium Dual core. Μακρυά από celeron!!!!

Έχω ψάξει σε 32 καταστήματα που εμπορεύονται στο διαδίκτυο ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για τον 3521. Η αλήθεια είναι ότι από το πολύ ψάξιμο μπορεί να μπερδευτείτε σε κάποιες λεπτομέρειες και να επιλέξετε την πιο ελκυστική τιμή και υποδεέστερα χαρακτηριστικά. Στην προκειμένη θα σας προτείνω τον φθηνότερο DELL με επεξεργαστή Intel Core i3-3217 και Windows 8. Με τα ίδια χαρακτηριστικά τον ανταγωνισμό κερδίζει ο Κωτσόβολος που πουλάει στα 439€ τιμή μετρητοίς (δωρεάν μεταφορικά).

Το e-gate διαθέτει τον ίδιο φορητό χωρίς λειτουργικό των Windows 8, αλλά με το δωρεάν ubuntu 389.91€(μεταφορικά 6.5€)

Με μικρή διαφορά θα το βρείτε στο e-gate σε τιμή 406,04€ (δωρεάν χρέωση εντός Αττικής, 6,5€ εκτός συν 4 ευρώ για αντικαταβολή), με τον επεξεργαστή intel core 2117u.
Αν βρεις φθηνότερα, που δε το νομίζω, στείλε μου e-mail...

1 σχόλιο:

  1. Τα καταστήματα που κατέληξα, είναι αποτέλεσμα έρευνας. Δε τα έχω δοκιμάσει, οπότε θα παρακαλούσα όποιος παρατηρήσει κάτι διαφορετικό από όσα γράφω, όπως πχ. τα έξοδα αποστολής, να με ενημερώσει με e-mail ή με κάποιο σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή